Maaltijden Aan Huis

Proef gratis wat de pot schaft!

Al meer dan 35 jaar kan je op ons rekenen voor een versbereide maaltijd aan huis. Ons recept? Kwaliteitsvolle voeding, en vooral, tijd voor meer dan een simpele ‘goeiemiddag’. Dat betekent dat je bezorger als mens dus minstens even warm is als de maaltijd zelf. En onze glimlach, die krijg je er gratis bij als aperitief.

Bel 051 24 60 50, mail naar info@koteediensten.be of stel ons je vraag via onderstaand contactformulier. 

Ja, ik zou graag een maaltijd bestellen

 

Hoe werkt het?

Maaltijd aan huis

Van maandag tot vrijdag brengen we jou een warme maaltijd aan huis. De maaltijden voor het weekend maken we ook zelf en leveren we gekoeld aan huis op donderdag of vrijdag. Ook voor feestdagen leveren we vooraf een gekoelde maaltijd.

Omdat we dagvers koken, kan je tot 17 uur op de dag ervoor bellen om wijzigingen door te geven. Enkel in uitzonderlijke omstandigheden kan je op de dag zelf bellen en dit vóór 8:10 uur! Uw bestelling van gekoelde maaltijden voor het weekend kan ten laatste op maandag!

Broodmaaltijd aan huis

NIEUW! Sinds kort leveren wij ook een broodmaaltijd aan huis. Brood, charcuterie, beleg, zuivel en soep, gratis aan huis geleverd. Volledig op maat, zonder minimum afname.

Het bestellen hiervan kan tot 13 uur de dag voordien, bij de chauffeur, via telefoon of per mail. 

WM

Meer dan een maaltijd

Maaltijden aan Huis betekent voor ons veel meer dan enkel het leveren van een maaltijd. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze klanten niet enkel te verbeteren aan de hand van kwaliteitsvolle voeding, maar ook in te zetten op het belang van een warm sociaal netwerk.

Maaltijden bezorgen is voor onze dienst het aanknopingspunt om extra dienstverleningen uit te werken met als doel in te zetten op een sterk sociaal netwerk bij onze klanten. Ondertussen hebben we een ruime waaier aan extra diensten ter beschikking waar jullie een beroep op kunnen doen.

  • Nood aan een gesprek of aan samen eten met je maaltijdbezorger? Nodig hem of haar uit om samen te eten bij je thuis. Wij brengen alles mee.
  • Ga mee op ronde! Volg vanop de passagierszetel de dag van een bezorger, zie hoe we maaltijden zoals de jouwe leveren en geniet van de omgeving en gezellige babbel in de wagen.
  • Kinderen van de kinderopvangdiensten KIDZ van Motena maken leuke kaartjes, briefjes, tekeningen … die je als je dat wil regelmatig bij je maaltijd krijgt.
  • Samen met het menu van de week krijg je ook altijd een overzicht van de activiteiten van het dienstencentrum in je buurt. Iets gevonden? Iemand van het dienstencentrum komt je zelfs oppikken als je er zelf niet geraakt.
  • Een grote of kleine portie, veel of weinig saus, gesneden, gemalen, vegetarisch, ... Heb je bepaalde voorkeuren of volg je een strikt dieet? Geen probleem. Wij voorzien ook 10 (lekkere) diëten die we samen met AZ Delta uitwerkten (suikerarm dieet, vetarm dieet, zoutarm dieet, kalium of fosfor dieet, purine dieet, kiemvrij, licht verteerbaar, restenarm dieet of eiwit verrijkte voeding).
  • Sinds kort bieden we wekelijks een andere keuzemaaltijd aan.  Deze maaltijd laat je kennismaken met andere smaken,  ingrediënten, bereidingswijzen, ... kortom een ideale afwisseling en aanvulling op onze vertrouwde menu.  Onze keuzemaaltijd wordt per week voorgesteld in het rubriek 'Wat eten we?'.

Voor wie?

Op dit moment kunnen alle inwoners van Roeselare, Moorslede, Zonnebeke, Staden, Lichtervelde, Hooglede en Ledegem (incl. deelgemeenten van de opgesomde gemeentes) maaltijden bestellen bij ons. Onze maaltijden zijn er voor alle leeftijden.

Kostprijs?

Voor de prijs van € 8,90 ontvangt u een soep, een hoofdschotel en een dessertje. (keuzemaaltijd: €9,95; incl. soep, hoofdschotel en dessert)

Voor de inwoners van Roeselare is er de mogelijkheid op een korting. Dit wel na een inkomstenonderzoek door de Kotee Coach.

Proef gratis wat de pot schaft

Onder de rubriek 'Wat eten we?' kan je het menu van de komende weken bekijken.
En we hebben goed nieuws! Om kennis te maken met ons menu en onze werking, kan je je vrijblijvend inschrijven voor een eerste gratis maaltijd. Je kan je gratis maaltijd en andere maaltijden aanvragen via 051 24 60 50 of via info@koteediensten.be

Brood on the road

Nieuw! Broodmaaltijden aan huis geleverd

Klanten krijgen in de namiddag een broodmaaltijd aan huis geleverd krijgen om ’s avonds of als ontbijt te nuttigen. Brood, beleg, charcuterie, zuivel en soep maken deel uit van het standaard aanbod. Er is geen minimum afname en levering is gratis! 

Bestellen kan tot 13u de dag voordien! 

De menu kan je hier raadplegen.

Meer over onze broodmaaltijden

Team Warme maaltijden

Contacteer ons

Share this page: