Assistentieflats

Welkom in je nieuwe thuis

In een assistentieflat combineer je namelijk vrijheid en zelfstandigheid met de ondersteuning van een woonassistent. Welkom in je nieuwe thuis, waar we nóg dichter bij jou staan.

Bel 051 24 60 50, mail naar info@koteediensten.be of stel ons je vraag via onderstaand contactformulier. 

Ja, ik heb interesse in een assistentieflat

Een woonassistent in een assistentieflat is er voor je in geval van nood, maar ook bij dagelijkse behoeftes zoals het inschakelen van poetshulp, de aanvraag van thuisverpleging, warme maaltijden ... Je woonassistent is de vertrouwenspersoon van jou en je buren, die tegelijk zorgt voor leven in het gebouw.

Voordelen

  • Je behoudt je zelfstandigheid
  • Je geniet van de vrijheid van alleen wonen
  • Je profiteert van alle diensten die een woonzorgcentrum biedt

Extra diensten voor extra comfort

In onze assistentiewoningen kan je ook gebruikmaken van alle thuiszorgdiensten. Verder voorzien we 24 op 7 noodassistentie. Bij een noodgeval kunnen we snel een thuisverpleegkundige langs sturen om je te helpen. Kortom, gemoedsrust voor jou én je familie.

Assistentieflats met woonassistentie van Kotee

Assistentieflats Princess

Princess - Emelgem

Jonkvrouwstraat 16 te 8870 Emelgem (Izegem)

53 assistentieflats tussen gezellige appartementen, moderne woningen en groen in het centrum van Emelgem.

Wil je zelfstandig wonen en toch gebruikmaken van een aantal ondersteunende diensten? Dan zijn de assistentieflats in Princess iets voor jou. Elke flat heeft een slimme indeling en is aangepast aan jouw comfort. Zorgeloos genieten in een groene parkomgeving met verschillende generaties rondom jou en de geborgenheid die je thuis gewoon bent: dat is Princess.

Breng hier alvast even een virtueel bezoek aan een van onze flats.

Voor meer info over Princess kan je contact opnemen met de woonassistente Elcke via 051 80 54 01 of via info@koteediensten.be.

Maison Aimee

Maison Aimée - Moorslede

Stationstraat 79 te 8890 Moorslede

18 gloednieuwe assistentiewoningen in de dorpskern van Moorslede, waar sfeer, persoonlijk contact en vriendschap centraal staan.

Als je komt wonen in Maison Aimée, ben je in goede handen. Niet alleen dankzij je medebewoners, waarmee je een babbeltje kan doen in de zonnige binnentuin, de knusse tv-ruimte of de gezellige bistro, maar ook met de woonassistente, die meteen je belangrijkste aanspreekpunt wordt hier. Ze slaat met plezier een gezellig praatje, organiseert gemeenschappelijke activiteiten en staat je bij als vertrouwenspersoon. Je kan ook bij haar terecht voor extra ondersteuning.

Bekijk hier ook onze flyer en projectbrochure.

Voor meer info over Maison Aimée kan je contact opnemen met de woonassistente Nathalie via 051 80 54 02 of via info@koteediensten.be.

Assistentieflats Trochus

Trochus - Rumbeke

Sint-Rochusstraat 10 te 8800 Rumbeke (Roeselare)

Deze groep van 18 assistentiewoningen is gelegen vlak naast het woonzorgcentrum Sint-Henricus in de Sint-Rochusstraat te Rumbeke. Deze residentie bevat per verdieping 6 gelijkaardige één slaapkamerflats. In de kelder bevinden zich de garages, bergingen en technische ruimtes.

We bieden u graag een veilig gevoel met de 24u/24u permanentie van ons nabijgelegen woonzorgcentrum Sint-Henricus.

Voor meer info over Trochus kan je contact opnemen met de woonassistente Nele via 051 24 11 01 of via nele.depuydt@motena.be.

Zilverschoon - Roeselare

 

Assistentieflats Zilverschoon

Beversesteenweg 51 te 8800 Roeselare

30 serviceflats dicht bij het station en op wandelafstand van het centrum van Roeselare.

In onze eigen Kotee-flats behoud je je zelfstandigheid en privacy. Alle flats van Residentie Zilverschoon zijn uitgerust met een noodoproepsysteem en zijn voorzien van alle comfort. Ze zijn rolstoelvriendelijk en vlot bereikbaar via een centrale lift. Als bewoner kies jij hoe je je flat inricht en aankleedt. Je profiteert mee van een ontmoetingsruimte, een wasserette op het gelijkvloers en van een aangelegde tuin. Daarnaast kan je indien nodig rekenen op de verschillende diensten van het nabijgelegen dienstencentrum Ten Elsberge. 

Wil je meer info over woonassistentie?

Contacteer woonassistent Stijn via 051 24 60 50 of via info@koteediensten.be.

Contacteer ons

Share this page: