Assistentiewoningen Princess

Assistentieflats Princess

Princess - Emelgem

Jonkvrouwstraat 16 te 8870 Emelgem (Izegem)

53 assistentieflats tussen gezellige appartementen, moderne woningen en groen in het centrum van Emelgem.

 

Wil je zelfstandig wonen en toch gebruikmaken van een aantal ondersteunende diensten? Dan zijn de assistentieflats in Princess iets voor jou. Elke flat heeft een slimme indeling en is aangepast aan jouw comfort. Zorgeloos genieten in een groene parkomgeving met verschillende generaties rondom jou en de geborgenheid die je thuis gewoon bent: dat is Princess.

Breng hier alvast even een virtueel bezoek aan een van onze flats.

Een assistentieflat bij Princess is een goed idee. Je komt er terecht in een groene en vooral ook veilige omgeving. Omringd door de verschillende generaties die zich nestelen op de site. Hier schuilt een aangename dynamische sfeer waar eenzaamheid geen kans krijgt toe te slaan.

Een plek waar je comfortabel kan vertoeven en waar de dynamiek tussen jonge gezinnen en senioren hand in hand gaan. In de assistentieflats van Princess ben je steeds in goede handen.

Bij Princess kom je terecht in een flat waar je volledig veilig en zelfstandig kan wonen, maar indien nodig beroep kan doen op de ondersteunende diensten van Kotee: thuisverpleging, poetshulp, klusjesdienst, maaltijden aan huis...

Wanneer het ondanks de ondersteuning door de thuiszorgdiensten toch niet meer lukt, geniet je als bewoner van Princess van een voorrangsregel in een van de vier voortreffelijke woonzorgcentra van Motena.

Voor meer info over Princess kan je contact opnemen met de woonassistente Elcke via 051 24 60 50 of via info@koteediensten.be

Maak snel nog een afspraak, kies je favoriete woongelegenheid en geniet zonder zorgen! De assistentieflats zijn te koop of te huur.

Share this page: